20% Korting op raamdecoratie

ERVAAR DE SCHOONHEID VAN RAAMDECORATIE OP MAAT

Natuurlijk licht zorgt voor een prachtige en frisse uitstraling in huis. Maak hier dus optimaal gebruik van! Door nieuwe raamdecoratie toe te voegen aan jouw interieur, regel je zelf eenvoudig hoeveel licht er op welk moment van de dag bij je naar binnenkomt. Laat je verrassen door het ruime assortiment raamdecoratie met isolerende werking van Colors@Home. Vind je het op en neer brengen van je raamdecoratie met touwtjes lastig? Maak dan de stap naar elektrisch. Door gebruik te maken van een motor gaat je raamdecoratie makkelijk en veilig op en neer. En door een connectie met de app gebeurt dat ook als je op vakantie bent. Veilig idee! Ben je op zoek naar de perfecte plissé-, dupli-, (duo) rol- of vouwgordijnen, of heb je meer interesse voor houten, verticale of horizontale jaloezieën, wij hebben het allemaal en adviseren je graag. En zo’n persoonlijke aanpak hoeft niet per se duur te zijn, want van 4 t/m 16 september 2023 profiteer je van 20% korting op raamdecoratie. Vraag naar de voorwaarden. Zien we je snel?

Colors@Home Van der Lingen dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van jouw huis zorgen. Colors@Home Van der Lingen snapt dit. We helpen je samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Gorinchem bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kun dus rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij samen met je familie nog jaren van je inrichting kunt genieten. Wil je nog meer weten? Vul het onderstaande formulier in en je hoort snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen